Hotel Expres Predeal

Recenzii

01 ianuarie 2015

Probabil ca este cel mai frumos revelion pe care l-am petrecut intr-un centru de agreement montan. Ne-am simtit extraordinar in aceasta perioada si dorim sa multumim personalului pentru tot confortul si profesionalismul.Va dorim ca pe viitor sa mentineti la acelasi nivel serviciile hoteliere.
Multumim fam. Gheorghe
 
Ne-am simtit foarte bine .Seara de revelion a fost minunata. Mancarea a fost foarte buna.
Va multumim fam Staiciu
 

02 ianuarie 2015

Deoarece doar lui Dumnezeu ii putem acorda nota 10, managerului si personalului ii acordam 9.5.Conditii excelente de cazare , masa f. buna si f bogata.In concluzie un sejur excellent.Masa festiva exclusivista si f.buna.La minusuri trecem lipsa liftului pt cei ce nu pot urca mai mult de doua etaje.
Recomandam cu caldura locatia Adi si Lorena Kosarus
 
Ne-am simtit ca acasa deoarece personalul din acest hotel a facut posibila aceasta.
Managerul hotelului s-a implicat ca noua celor din hotel sa nu ne lipseasca nimic.
Intr-un cuvant ceva deosebit,
Va multumim
Cristi Lupu
 
Va multumim de ospitalitatea de care am fost intampinati.Complimente intregului personal precum si managerului(Anca Tamas)pentru profesionalismul de care a dat dovada .Cu siguranta vom reveni
Cu deosebita consideratie Fam Cazacu(Liliana , Radu si Cezar)

03 ianuarie 2015

Felicitari intregului personal pentru organizarea si desfasurarea sejurului de revelion.Amabilitatea personalului, curatenia, confortul, promtitudinea cu care am fost serviti le cunoastem deja de multi ani. De remarcat atentia deosebita la fiecare detaliu a d-nei manager, cee ace a facut posibila o noapte de revelion de neuitat.Adina si Cristina de la receptie, Magda si Sabina de le restaurant si Irina  ne fac sa ne simtim ca acasa.
Recomandam calduros acest hotel pentru locatie, confort, mancare delicioasa si personal deosebit.
Fam Constantinescu
PS. tot grupul de prieteni care ne-au insotit a constatat  ca reclama coincide cu realitatea si ca si noi vor reveni.
 
Multumim pentru tot ce ati facut pentru noi, a fost excellent, totul.
Va dorim toate cele bune in acest an cu multe realizari. Fam Iorga
 
Am petrecut un sejur plin de voiosie, prietenie, armonie si antreu.Multumim gazdelor pentru caldura cu care ne-au primit si le dorim pe viitor numai bine si sanatate!!! Fam Dima  

Fam. Vieru
Multumim intregului personal pentru ospitalitatea si serviciile oferite.Hotelul se remarca prin curatenie, calitatea dotarilor si mai ales prin amabilitatea si profesionalismul personalului.Masa festiva de revelion a fost deosebita si foarte gustoasa.Multumim in mod deosebit managerului hotelului Anca Korkmaz pt organizare si pentru interesul acordat bunei desfasurari a evenimentului.Categoric raportul calitate pret este foarte bunCu aceasta ocazie am dori sa facem rezervare si pentru revelionul 2016.
Cu multumiri !

    Post your comments...